Pentru a te autentifica sau a crea contul tău de student, te rog să urmezi acest link: https://www.studentshub.com/

 

Fiecare facultate listată pe site-ul nostru are un formular de contact pe pagina ei. Poți folosi acest formular pentru a contacta facultatea și a afla mai multe despre procesul de aplicare.

Pentru a căuta o facultate sau un program, începe prin a face clic pe unul dintre link-urile de mai jos.

În acest moment, site-urile noastre nu includ informații despre vize de student sau condiții de călătorie.

Poți utiliza formularele de contact de pe site-urile noastre pentru a contacta facultățile dorite. Ele vor putea să îți ofere mai multe informații despre condițiile de călătorie și obligativitatea vizelor.

Începe căutarea programelor și a facultăților făcând clic pe unul dintre link-urile de mai jos.

Fiecare facultate sau program listate pe site-urile noastre are o taxă de școlarizare diferită. 

Poți utiliza formularele de contact de pe paginile noastre pentru a contacta diferite programe și facultăți și a le întreba despre taxele de școlarizare.

Începe-ți căutarea făcând clic pe unul dintre link-urile de mai jos.

Nu poți căuta sau găsi burse pe site-urile noastre.

Poți folosi formularele de contact de pe site-urile noastre pentru a contacta facultățile dorite.  Ele îți vor putea oferi mai multe informații despre finanțările studenților și cum îți poți finanța studiile superioare.

Începe căutarea programelor și a facultăților făcând clic pe unul dintre link-urile de mai jos.

Te rugăm să completezi formularul de contact de mai jos și vom încerca să îți răspundem la întrebare cât mai repede posibil.

Poți căuta, de asemenea, pe site-urile noastre mai multe informații despre învățământul superior din întreaga lume.  Începe-ți căutarea făcând clic pe unul dintre link-urile de mai jos.

TOEFL, sau Test of English as a Foreign Language, este un test standardizat conceput pentru a evalua competențele lingvistice de limba engleză a vorbitorilor non-nativi de engleză.  Este recunoscut și acceptat la nivel internațional de către instituții academice ca un instrument de măsurare a competenței lingvistice de limba engleză în țări ca Australia, Marea Britanie, Noua Zeelandă și Statele Unite ale Americii.

TOEFL este deținut și administrat de către Educational Testing Service (ETS). 

Pentru a afla mai multe despre TOEFL, sau pentru a găsi un curs de pregătire TOEFL, te rugăm să urmezi acest link: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/TOEFL-Preparation/

IELTS, sau International English Language Testing System, este un test standardizat conceput pentru a evalua competențele lingvistice de limba engleză a vorbitorilor non-nativi de engleză.  Este recunoscut și acceptat la nivel internațional de către instituții academice ca un instrument de măsurare a competenței lingvistice de limba engleză în țări ca Australia, Marea Britanie, Noua Zeelandă și Statele Unite ale Americii.

Pentru a afla mai multe despre IELTS, sau pentru a găsi un curs de pregătire IELTS, te rugăm să urmezi acest link: https://www.academiccourses.com/Preparatory-Year/IELTS-Preparation/

GMAT, sau Graduate Management Admission Test, este un test standardizat conceput pentru a evalua calificările persoanelor care doresc admiterea la un program de training al absolvenților. Studenții care vor să urmeze un MBA vor trebui deseori să ia testul GMAT înainte să poată aplica la programul ales.

GMAT este deținut de către Graduate Management Admission Council (GMAC) și este aplicat în țări din întreaga lume. 

Pentru a afla mai multe despre GMAT, urmează acest link: https://www.studenttests.com/