TOEFL > iBT

iBT 2017/2018

Engleza nu este limba ta materna si vrei sa studiezi in strainatate? Atunci sunt sanse mari sa trebuiasca sa dai testul TOEFL, care este una dintre cerintele de admitere pentru studentii internationali in multe unverstitati si scoli din lume. Este posibil sa dai testul TOEFL prin doua modalitati: 1) pe internet (iBT) sau 2) pe hartie (PBT). Cea mai comuna metoda este Testul de Engleza TOEFL pe Internet (TOEFL iBT™).


Testul de engleza TOEFL iBT este oferit in peste 4,500 de centre de testare in 165 de tari si este dat de catre aproximativ un milion de persoane in fiecare an! Testul TOEFL iBT iti masoara abilitatile de a intelege si a de a folosi limba engleza la nivelul necesar studiului universitar si de a efectua exercitii academice. Iti masoara cunostintele in patru domenii: citit;ascultat;vorbit;scris.


Este posibil sa obtii pana la 120 de puncte la testul TOEFL iBT. Vei primi un punctaj de la 0 la 30 de puncte pentru fiecare dintre cele patru sectiuni (Citit, Ascultat, Vorbit si Scris). Iti vei putea vedea punctajul online in maxim doua saptamani de la data sustinerii testului. Rezultatul iti va fi de asemenea trimis prin posta atat tie cat si institutiilor de invatamant superior alese de tine. Rezultate TOEFL iBT sunt valabile doi ani insa poti da testul de cate ori doresti.


Pentru a obtine punctaj cat mai mare la TOEFL iBT, este esential sa te pregatesti dinainte pentru test. Incepe sa te pregatesti pentru testul TOEFL iBT astazi! Exista online foarte multe materiale de pregatire de relevanta mare pentru testul TOEFL iBT. Aici poti gasi materiale folositoare pentru pregatirea testului TOEFL, cum ar fi Ghidul oficial catre noul test TOEFL, Practica TOEFL online, Scrisul in engleza si multe altele!


Nu este posibil sa dai testul TOEFL iBT online, trebuie sa te inregistrezi anticipat pentru a da testul intr-un centru de testare TOEFL iBT din apropierea ta. Afla locatia celui mai apropiat centru de testare TOEFL iBT, verifica datele la care se sustine testul si inregistreaza-te pentru testul TOEFL anticipat. Inregistreaza-te azi si asigura-ti un loc pentru data aleasa in centrul de testare cel mai apropiat de tine! 

Click Here!