TOEFL > TOEFL Pregătirea

TOEFL Pregătirea 2017/2018

Planificare pentru a lua testul TOEFL? Începeţi pregătirea ta TOEFL test chiar acum! Amintiţi-vă: este esenţial să se practică pentru testul TOEFL nu doar prin încercarea de a îmbunătăţi abilităţile dumneavoastră de limba engleză pe cont propriu, ci prin utilizarea reală TOEFL întrebări de testare.


Aici puteţi găsi cele mai bune cărţi TOEFL practici şi materiale de pregatire, care va ajuta sa obtineti un rezultat excelent în ziua de testare TOEFL. Prin având studiat pentru test folosind autentic TOEFL întrebări de testare şi subiecte eseu, vă va familiariza cu testul TOEFL, invata util testul TOEFL-a lua strategii şi în acest fel se simt mult mai sigur în ziua de încercare!


Materiale de pregătire TOEFL enumerate mai jos sunt produse oficiale de ETS, creator de testul TOEFL şi îţi oferim ajutor pe care nu poţi obţine oriunde altundeva, de exemplu:

• activităţi de practici cu feedback imediat

• întrebări cu variante multiple cu sfaturi valoroase de la creatorii de încercare

• Caracteristici înregistrare şi redare pentru secţiunea afectat luărilor de cuvânt

• Alţi studenţi "răspunsuri şi comentarii

• notare detaliate informează ation

... Si multe altele!

Mai bine Scorul dvs. TOEFL test este, sanse mai mari trebuie sa fie acceptat la Universitatea în cazul în care doriţi să studiu. Deci, nu aşteptaţi nici mai mult - obţine cele mai bune materiale de pregatire TOEFL disponibile şi să înceapă să practice pentru testul imediat!

 

Click Here!