TOEFL > TOEFL Înregistrare

TOEFL Înregistrare 2017/2018

Inregistrarea pentru TOEFL iBT (Testul pe internet)


Exista patru modalitati de inregistrare pentru testul TOEFL iBT:

  1. Inregistrare online 

o    Pentru inregistrarea online la TOEFL iBT trebuie sa achizitionezi un Buletin de Inregistrare la TOEFL iBT. Il poti descarca gratuit sau poti comanda o copie printata a buletinului de inregistrare la TOEFL iBT.

o    Poti plati cu urmatoarele carduri de credit/debit: VISA®, American Express®, MasterCard®, JCB® sau Discover®, sau printr-un bon de inregistrare de la un centru local de resurse TOEFL iBT. Daca ai cont bancar in SUA poti folosi ca metoda de plata si un cec electronic.

2.    Inregistrare prin telefon

o    In SUA, teritoriile SUA si in Canada, suna la: 1-443-751-4862 sau 1-800-468-6335. Pentru alte locatii, verifica inregistrarea la TOEFL iBT pentru a gasi numarul de telefon de la centrul tau local de inregistrare.

o    Metodele de plata sunt aceleasi ca la inregistrarea online pentru TOEFL iBT. 

3.    Inregistrare prin posta

o    Pentru a te  inregistra la testul TOEFL iBT prin posta, trebuie sa descarci un formular de inregistrare la TOEFL. Completeaza formularul si trimite-l impreuna cu plata catre adresa specificata in formular sau catre centrul tau local de inregistrare.

o    ETS trebuie sa primeasca formularul de inregistrare cel tarziu cu patru saptamani inainte de data la care se suntine testul.

o    Daca nu ai primit nici o confirmare trebuie sa contactezi locatia de la care ai trimis documentele. Poti face asta pana la 3 zile inainte de data limita de inregistrare.

 

 4. Inregistrare in persoana la un Centru de Resurse de Testare TOEFL iBT

In unele zone este posibil sa achizitionezi bonuri pentru inregistrarea la test folosind moneda locala si/sau sa te inregistrezi in persoana la un Centru de Resurse de Testare TOEFL iBT.

  

 

Inregistrarea pentru TOEFL PBT (Testul pe hartie)


TOEFL® PBT este oferit de sase ori pe an. Poti obtine un Buletin de Inregistrare la TOEFL PBT local sau poti comanda online o copie printata a buletinului (livrarea in afara SUA poate dura pana la opt saptamani).

 

Exista doua modalitati de inregistrare la testul TOEFL PBT:

 

1.    Inregistrare online
Daca ai card de credit/debit VISA, American Express, JSB sau Discover poti sa te inregistrezi online aici.
Te rugam sa verifici site-ul TOEFL pentru a verifica daca exista restrictii in ce priveste unele metode de plata pentru locatia ta.

2.    Inregistrare prin posta

Pentru a utiliza aceasta metoda de inregistrare trebuie sa completezi si sa trimiti prin posta formularul de inregistrare TOEFL alaturi de taxa corespunzatoare catre adresa specificata in formular.

Nu este posibil sa te inregistrezi la testul TOEFL PBT prin: telefon, e-mail, fax sau scrisoare personala.

 

 

 

 

Informatii importante despre inregistrarea la TOEFL:


·         Asigura-te ca te inregistrezi din timp: locurile in centrele de testare de completeaza repede.

·         Inregistrarea directa la centrul de testare TOEFL nu este permisa.

·         Este foarte important sa-ti completezi numele exact cum apare in documentul de identificare pe care il vei lua cu tine in ziua testului.

·         Te poti inregistra pana la 7 zile inainte de data testului.

·         Inregistrarea tarzie se inchide cu 3 zile inainte de data testului si are o taxa aditionala de US$35.

·         Dupa ce ai trimis formularul de inregistrare la TOEFL, NU mai este posibil sa anulezi inregistrarea sau sa soliciti o alta data pentru a sustine testul. Daca decizi sa nu mai dai testul si nu doresti sa te inscrii pentru a-l sustine alta data, poti aplica pentru o restituire partiala a taxei de inregistrare.

·         Cand aplici pentru admitere la o universitate sau colegiu, foloseste acelasi nume ca numele din aplicatie.

  • Taxa pentru TOEFL iBT depinde de locatia in care vei sustine testul si variaza de la $160 la $225. Taxa pentru TOEFL PBT este de $160.
Click Here!