iBT

iBT este prescurtarea pentru Test Bazat pe Internet. Testul TOEFL iBT măsoară abilitățile tale de a înțelege și de a folosi limba engleză la nivelul necesar pentru studii universitare și de a efectua sarcini academice.

IBT TOEFL este cel mai popular format de test de limba engleză din lume și este dat de aproape un milion de persoane in fiecare an! Nu este de fapt dat online, ci pe un calculator la centrul de testare.

Găsește toate informațiile despre testul iBT aici!

Rezultatul TOEFL

Informații despre cum se măsoară Rezultatul TOEFL.
  • -Pe ce se bazează pe rezultatul TOEFL?
  • -Care este diferenţa între rezultatele iBT şi PBT?
  • -Cum primesc rezultatul meu la testul TOEFL?
  • - Ce rezultat TOEFL este necesar pentru a fi acceptat la școala dorită?
Aici vei găsi mai multe informații și explicații cu privire la cum funcționează totul!

Pregătirea pentru TOEFL

Dacă te vei pregăti în mod corespunzător pentru testul TOEFL, îți vei îmbunătăți șansele de a fi acceptat la școala dorită! Aici vei găsi toate informațiile despre cum să te pregătești pentru testul de engleză TOEFL.

Materialele de pregătire TOEFL includ întrebări de probă gratuite, teste de pregătire, programe interactive de formare a abilităților și multe altele. Noi îți vom oferi de asemenea și sfaturi legate de cum să te pregătești pentru testul TOEFL și ce să studiezi!

Test TOEFL - De ce sa dau testul TOEFL?

Testul TOEFL iti masoara abilitatea de intelegere si folosire a limbii engleze in context academic si este in momentul de fata cel mai acceptat test de limba engleza in mediul academic la nivel mondial. Un punctaj bun la testul TOEFL este un criteriu de admitere pentru vorbitorii non-nativi de limba engleza in multe universitati si colegii care ofera programe educationale in limba engleza. Testul TOEFL iti va da uimitoarea posibilitate de a studia in orice universitate din lume in care se vorbeste limba engleza.

Testul TOEFL este oferit in doua modalitati, in functie de locatia centrului de testare. Testul TOEFL pe Internet (TOEFL iBT) este modalitatea de testare TOEFL cea mai populara. Acest test care dureaza patru ore iti masoara abilitatile de a citi, intelege, vorbi si scrie in limba engleza. In locatiile in care TOEFL iBT nu este disponibil, poti da Testul TOEFL pe Hartie (TOEFL PBT). TOEFL PBT dureaza dureaza trei ore si contine tot patru parti: Scris, Structura si Exprimare Scrisa, Intelegerea Textelor Scrise si Ascultat. Poti da testul TOEFL de cate ori vrei. Punctajul de la testul TOEFL este valabil doi ani.


Pregatirea pentru testul TOEFL poate fi de importanta majora pentru punctajul tau la test. Te vei simti mult mai increzator in ziua testului daca ai repetat inainte cu ajutorul materialelor pentru pregatirea testului TOEFL care contin intrebari reale care se folosesc la testul TOEFL, aceste materiale fiind foarte populare. De asemenea exista multe modele de test si materiale de pregatire pentru TOEFL disponibile online.


Nu uita ca trebuie sa te inregistrezi in avans atat pentru testul TOEFL iBT cat si pentru testul TOEFL PBT! Asa ca apasa pe linkurile de mai jos, gaseste toate informatiile necesare despre centrele de testare TOEFL din toata lumea si datele in care se suntin testele si rezerva-ti un loc pentru testul TOEFL cel mai convenabil pentru tine. Fa pasul pentru educatia ta viitoare chiar azi!


TOEFLRegistration. Click pentru a vizualiza datele de testare

Click Here!