Dacă aveți nevoie de teorie, avem tot ce ai nevoie pentru a obține un scor mare GMAT
GMAT Prep

Cuprinzătoare on-line GMAT Curs

Cuprinzător GMAT curs de pregatire Masterstudies vor ajuta să obțineți un scor mare GMAT prin sporirea înțelegere a conceptelor teoretice cheie. Testul de admitere Graduate Management este o cerință pentru admiterea la mai multe programe de MBA de top din lume de peste. O înțelegere cuprinzătoare a teoria și temele testate în examen, precum și o cunoaștere practicat de ce să se aștepte în testul GMAT, este necesară pentru a obține un scor mare pe GMAT.

Programa

Cursul on-line GMAT este format din treisprezece sesiuni concepute pentru a vă învăța bazele și la nivel înalt teoria care este testat în examenul GMAT. Fiecare sesiune de studiu este format din două lecții video, - una verbală și una de matematică. Există explicații amănunțite pentru fiecare concept de acoperit în lecții. Studenttests GMAT Prep vă asigură studia matematica, gramatica și logica subiecte specifice care se aplică la examenul GMAT.Cursul de pregatire Masterstudies GMAT are o abordare bazată pe cunoaștere, extrem de eficient, care este sigur pentru a stimula rezultate ale testelor.
Masterstudies este un instrument dovedit pentru a obține scor mare

Lecții GMAT

În total, pe parcursul prep Masterstudies GMAT este format din 27 de lectii video. Aceste lecții încep de la un nivel foarte de bază și crește progresiv în dificultate pentru a acoperi, de asemenea, subiecte mai avansate și provocatoare în testul. Fiecare regulă și formula este explicată în detaliu și exemplele sunt date în contextul întrebări reale GMAT. Puteți urmări lecțiile video în curs Prep GMAT Masterstudies ca de multe ori și ori de câte ori doriți.

Transcrieri Lectia

Masterstudies GMAT transcrieri de lecții pregătitoare au pre-filtrat toate dense de conținut, teorii, formule și reguli pentru a vă prezenta cu materialele pertinente, relevante cheie. În cazul în care s-au luptat cu imaginind ceea ce pentru a studia și memora în ghiduri de studiu GMAT, lasa munca de pregatire Masterstudies GMAT pentru tine de prezentarea informațiile importante într-un format ușor de studiu. Puteți utiliza de învățare timp prețios, nu căutați. Pur și simplu descărcați transcrierile lecție direct de la Studenttests GMAT Prep.

Baza de cunoștințe

Economisiți timp și căuta informații specifice de subiect, cuvinte cheie sau alfabet folosind baza de cunoștințe prep Masterstudies GMAT.

De garanție pentru restituirea banilor

Prep Masterstudies GMAT este un instrument dovedit a crește rezultatele testelor GMAT, indiferent de nivelul de pornire experiență.Încercați unealta, astăzi. În cazul în care nu funcționează pentru a stimula rezultate ale testelor GMAT, puteți profita de banii de garanție pentru restituirea!

Teste de practică

Prep Masterstudies GMAT curs online duce perfect în practică esențial ca fiecare lecție conține un test de practică înainte de clasă, un test de practică și sarcini de testare, care sunt la fel ca reale întrebări de testare GMAT. Puteți măsura performanța și pentru a viziona măriți Scorul mediu așa cum ați afla, studiu și practică ajutorul funcției Prep Masterstudies GMAT.
Economisiți timp cu o
Platforma practic pentru
Scor GMAT stimularea
 Tools GMATPrivire din exterior asupra Studenttests GMAT Prep
Materiale pentru Revizuire
Stăpânire GMATMonitorizează-ți punctele slabe și domeniile care trebuie îmbunătățite
ClasamenteMergi până la capăt și vei fi sărbătorit în fața comunității
Sesiuni
de Studiu
Practică
Teste
Materiale
Asemănătoare
Material
Video
Construiește câte teste customizate de practică dorești dintr-o bază de date cu peste 5,500 probleme practice
Selectează un exercițiu mai provocator
Parametrii de testare cu design individualizat
Exersează cu Simulatorul de Examen
Indexe
de Căutare
Concepte
Urmărește-ți progresul cu o analiză detaliată pentru a te adresa punctelor tale forte și slabe specifice
Stăpânire pe Subiect
Specific
Perfomanță
în funcție de Timp
Performanță CAT
Performanță în funcție de nivelul de dificultate
Tablou de bord
Programa GMAT
Generator de test
Bază de cunoștințe
Analiză

Alege planul de Studenttests GMAT Prep

Economii uriașe. 100 $ mai puțin. Doar două săptămâni

Probă Gratuită
Gratuit / 7 zile
13 sesiuni de instrucţiuni cuprinzătoare ?
4 sessions
9 simulări GMAT
întregi, adaptablie ?
5500+ elemente practice cu
explicații ?
Instrumente analitice avansate ?
Tehnologie
de Învățare Adaptabilă ?
Practică GMAT Personalizată ?
5 practice tests
Antrenament
Complet de Raționament ?
Repetă cursul gratuit ?
Garantat banii înapoi ?
Întreabă-un-Tutor ?
Acces nelimitat la platformă
de oriunde
4 months
7 days