GRE > Scor de GRE

Scor de GRE 2017/2018

Care este diferenţa dintre vechi si nou Scorul GRE?

În august 2011, ETS a introdus de încercare revizuite GRE general, şi împreună cu ea un nou sistem de scoring pentru GRE secţiunile raţionament verbal şi cantitative. Schimbarea cea mai notabilă este trecerea de la punctul de 10 trepte de la 1-punct incremente - cu scopul de a face diferenţe mai mici de performanta intre examinees mai puţin importante. În plus, scara scorul a fost schimbat de la 200 - 800 130 - 170. Nr modificări au fost aduse de punctare din secţiunea scris analitice.

Având în vedere că de încercare GRE revizuit general este un astfel de lucru nou în lumea de învăţământ, şcolile sunt de raportare încă scorurile folosind sistemul de notare vechi. Trebuie să păstraţi în minte faptul că atunci când se compară scorul la GRE scoruri GRE trecut, media a sugerat de către diverse instituţii de învăţământ.

Scor de GRE revizuită de încercare generale

Scor de dvs. GRE este compus din trei secţiuni: secţiunea de raţionament verbal, în partea de raţionamentul cantitative şi secţiunea de scriere analitice. Sectii verbală şi cantitative de raţionament sunt ambele marcate în 1-punct trepte pe o scară de 130 la 170. Secţiunea Scrierea este marcat separat, pe o scară între 0 şi 6 şi se măsoară în jumătate de punct trepte. Dacă nu răspunde la orice întrebare pentru una dintre aceste măsuri, veţi primi un Scor de nr (NS), pentru că măsuri specifice.

În Scorul de GRE vi se va da, de asemenea, o evaluare suplimentară, care se numeşte Percentile. Acest lucru vă va spune cat de bun Scorul dvs. de GRE este, în comparaţie cu Scorurile de GRE a altora care au făcut testul, indicând procentul de examinees care au primit un scor mai mic pe test.A GRE GRE revizuită de încercare Scorul general este valabil pentru 5 ani .

Cum şi când primesc Scorul meu de GRE?

Există trei modalităţi posibile pentru a primi scorul GRE:

  • Prin e-mail - După ce testul este marcat, veţi primi un raport de scor oficial de la ETS prin e-mail.
  • Online - Puteţi verifica online GRE scorul gratuit. Pentru aceasta va trebui mai întâi să creaţi un cont My GRE.
  • De-a lungul telefon - Poti sa auzi scorul GRE prin telefon pentru o mică taxă.

Taxa de GRE Anul se referă la patru liber GRE scor rapoarte care sunt trimise la şcolile sau sponsorii părtăşie pe care le-aţi selectat. Pentru o mică taxă este, de asemenea, posibilitatea de a trimite rapoarte suplimentare GRE înscrie la alte instituţii.

  • Computer pe bază de GRE scorul este raportat de la 10 la 15 zile după ce aţi face testul.
  • Pe suport de hârtie GRE Scorul va fi trimis la tine şi destinatarii scorul indicat de dumneavoastra, în termen de şase săptămâni de la data testului.

Vă rugăm să reţineţi: Există un program de construcţii de raportare punctajul GRE calculator pe bază de încercare între august şi noiembrie 2011. Scorul de raportare va reveni la program regulat, în decembrie 2011. Puteţi vedea de construcţii programul de raportare înscrie la http://www.takethegre.com/new-gre-scores? NID = 76

Ce este un bun Scor GRE?

Nu există nici un minim oficial pentru un scor GRE, aceasta variază foarte mult de la program la program.

În cazul în care nu obţine scorul dvs. ţintă GRE, puteţi lua testul din nou - o dată la fiecare 60 de zile, dar nu mai mult de cinci ori în orice continuă perioadă de 12 luni. Există două abordări principale pentru modul în care şcolile absolvent se uite la scoruri GRE multiple: unele birouri de admitere ia în considerare cea mai mare de scoruri GRE dvs. de la fiecare secţiune a testului, în timp ce alţii să acorde o atenţie mai mult pentru a creşte scorul.

Scorul GRE poate, fără îndoială, joacă un rol extrem de important în rezultatele dvs. înscriere. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că un scor mai mic GRE va descalifica neaparat de a fi admis! Este încă posibil pentru a echilibra un scor mai mic GRE, cu un rezultat excelent, de la gradul tău de licenţă, un grad remarcabil de puncte medie, scrisori de recomandare sau experienta in munca.  

Click Here!