GRE > GRE Practica

GRE Practica 2017/2018


Sunteţi de planificare pentru a lua testul GRE? Apoi, ar trebui să înceapă practica GRE deja astăzi! Puteţi găsi o serie de materiale practică on-line GRE, şi este, de asemenea, posibil să se comandă GRE cărţi practică Amintiţi-vă:. Pregătirea pentru testul GRE oficiale prin utilizarea materialelor de practică de la ETS este singura modalitate de a familiariza cu întrebările iniţiale GRE, precum şi ca cu organizarea generală a testului GRE. Începeţi cu practica GRE cât mai curând posibil - acest lucru este cel mai bun mod de a mări scorul dvs. GRE!


Arunca o privire la unele dintre cele mai bune materiale practici GRE şi de a lua câteva sfaturi utile, care vă va ajuta să obţineţi un rezultat mare în ziua de test GRE:


1) Porniţi pregătirea ta GRE prin intelegerea conceptelor şi formatul GRE ! Acest lucru este foarte important pentru a simţi sigure în ziua de testare.


2) Ia ca multe teste practică GRE ca tine poate, şi du-te peste-ţi limbajul, scrisul şi matematica. Practică pentru GRE prin îmbunătăţirea dvs. de vocabular şi GRE scris eseuri proba. Este esenţial de a practica cu întrebări autentice GRE. Prin urmare, vă recomandăm să achiziţioneze oficiale GRE materiale de practică:

Ghidul Oficial de la GRE ® generale de încercare revizuite   - Această extrem de popular GRE de folosire include două teste complete GRE, întrebări autentice, o copie a ® POWERPREP II, răspunsurile eseu proba, diferite de testare a lua strategii şi chiar mai Cost: $ 35!.

  ScoreItNow! Practica ™ Scriere Online - acest serviciu practică GRE vă va pregăti pentru secţiunea de scriere analitică, precum şi să vă ofere explicaţii utile şi să vă spun despre problemele de practică GRE. La finalizarea vei primi imediat un scor GRE Cost: $ 13.3) Există, de asemenea, unele foarte GRE on-line materiale de practică pe care le puteţi descărca gratis! De exemplu, a verifica aceste:

POWERPREP ® II Version 1.0 Software - acest software vă va oferi cu întrebări proba, marele test ţinând sfaturi şi strategii şi vă va oferi o experienţă reală de a lua un computer bazat pe temporizat GRE de încercare revizuite General.

Rezervaţi practic pentru GRE pe suport de hârtie ® de încercare revizuite General (PDF) - download această carte pentru a pregăti pe suport de hârtie GRE generale de încercare revizuite. Această carte practică GRE include un test de full-length, întrebări şi teme proba analitică scriere, strategii de testare a lua, informaţii de notare si multe altele!

Click Here!