GRE > GRE Inregistrare

GRE Inregistrare 2017/2018

Anul pentru testul pe calculator GRE.

Există patru modalităţi de a înregistra pentru GRE calculator pe bază de încercare:

 1. On-line - pentru înregistrare on-line, va trebui să aibă un Contul meu GRE. Este posibilă numai la plata de către aceste carduri de credit / debit pentru GRE on-line Anul: American Express, JCB, Discover, VISA sau MasterCard.

  Notă: Nu puteţi să înregistraţi pentru testul GRE on-line pe calculator, dacă sunteţi solicitarea unei reduceri de taxe, de luni de testare sau testarea de a º teptare. Anul on-line pentru GRE nu este, de asemenea, disponibil pentru factorii de testare cu nevoi legate de sănătate sau handicap care solicită cazare sau pentru factorii de încercare în Nigeria.
 2. Prin telefon - pentru acest tip de înregistrare va trebui să apel Înregistrare Centrul Regional (RRC), cel puţin 2 zile lucrătoare înainte de data testul dorit. Veţi primi apoi un număr de confirmare, adresa de centrul de testare GRE dvs. şi data testului GRE. Aveţi posibilitatea să utilizaţi American Express, JCB, Discover, VISA, MasterCard sau un număr de voucher pentru plată.
 3. Prin fax - pentru înregistrare, prin fax, trebuie să trimiteţi Formularul de Programare Internaţional de încercare prin fax la RRC dvs., şi trebuie să ajungă cel puţin 7 zile înainte de data dorită de test GRE. Metodele de plată sunt aceleaşi ca pentru înregistrarea GRE prin telefon. Un număr de confirmare cu timpul şi adresa centrului de testare va vor fi trimise la tine prin e-mail, fax sau e-mail.

  Notă: Anul fax nu este disponibil în Statele Unite ale Americii.
 4. Prin e-mail - să se înregistreze pentru un test GRE prin e-mail aveţi nevoie pentru a e-mail Internaţional Form Programare test pentru a RRC dumneavoastră, împreună cu plata. RRC trebuie să primească formularul de cel puţin 3 săptămâni înainte de data dvs. de test dorit.

  Notă: factorii de încercare în China continentală, Coreea, Taiwan şi Hong Kong se pot înregistra on-line numai pentru testul GRE.

Anul pentru GRE pe suport de hârtie de testare

Există două modalităţi de a înregistra pentru testul GRE pe suport de hârtie:

 1. On-line - pentru aceasta va trebui să creeze sau să aibă un Contul meu GRE. Puteti plati prin PayPal, E-Verificaţi sau de una dintre aceste cărţi de credit / debit: American Express, organismului comun de supraveghere, Discover, JCB, VISA sau MasterCard.

  Notă: Anul online pentru testul GRE nu este disponibil pentru test de factorii de la Nigeria sau pentru examinees cu nevoi legate de sănătate sau handicap.
 2. Prin e-mail - pentru a înregistra pentru testul GRE pe hârtie prin e-mail care aveţi nevoie să descărcaţi şi să completaţi formularul de înscriere în Buletinul GRE si e-mail aceasta la adresa furnizate cu privire la forma, împreună cu plata. Aveţi posibilitatea să utilizaţi pentru bani sau un cec certificat de plată.


Informaţii importante despre GRE Anul:

 • Este foarte important ca voi scrie numele tău exact aşa cum apare pe documentul de identificare vă va prezenta în ziua de testare.
 • Puteţi lua GRE doar o dată la 60 de zile şi nu mai mult de 5 ori în 12 luni.
 • Este posibil de a reprograma, anula sau schimba locaţia dvs. de test GRE, până la trei zile înainte de ziua de testare (nu inclusiv ziua dvs. de test sau în ziua când a formulat cererea). În caz contrar, veţi pierde taxa de testare.
 • Nu puteţi transfera înregistrarea dvs. GRE către o altă persoană • Este inclus in taxa de testare GRE că scorurile voastre pot fi trimise până la patru de afaceri sau programe postuniversitare gratuit.. Veţi fi solicitat pentru a marca destinatari scor la centrul de testare în ziua de testare sau atunci când vă înregistraţi pentru GRE.
 • Taxa de înregistrare tardivă (numai pentru înregistrarea on-line pentru testul GRE pe suport de hârtie) este de $ 25. Acesta costă 50 dolari pentru a schimba centrul de testare sau GRE să reeşaloneze.
 • Pornind de la data de 1 august 2011, acesta costă 190 dolari pentru a lua testul GRE (160 dolari pentru Statele Unite, Puerto Rico şi Teritoriile SUA). Notă: Dacă luaţi GRE între 1 august si 30 septembrie 2011, puteţi obţine o reducere de 50%!