Gaseste centrele de testare GRE în Cluj-Napoca aici.

GRE

Student MBA


GRE Test Center > România > Cluj-Napoca

Gaseste toate centrele de testare GRE pentru a da testul GRE in Cluj-Napoca 2017/2018

GRE România: Ce este GRE? Unde pot da testul GRE în România?

Majoritatea orașelor mari au centre de testare GRE. Poți găsi centrul cel mai apropiat de tine ușor, de aici!

Vrei să dai testul GRE în România? Găsește toate centrele de testare GRE din apropierea ta! Înscrie-te pentru testul GRE în România aici! Găsește toate centrele operaționale de testare GRE în România fără nici un efort!

În doar câteva minute te poți înregistra la testul GRE și il poți da în centre GRE din apropierea ta. 

Informații IMPORTANTE:

1. Ține minte că numele pe care îl folosești pentru a te înregistra trebuie să fie exact același ca numele întreg de pe documentele tale de identificare.

2. Când selectezi o dată la unul din centrele GRE, asigură-te că rezultatele tale vor fi afișate în timp, înainte de termenul limită pentru aplicațiile tale.

3. Poți schimba, reprograma sau anula locația pentru testul tău GRE până la trei zile înainte ziua testării.

Centre de testare GRE în Cluj-Napoca 2013

Testul General Revizuit GRE® se poate da la aproximativ 700 de centre în peste 160 de țări. În majoritatea locurilor din lume Testul General revizuit GRE este bazat pe calculator și este disponibil continuu de-a lungul anului. În locurile unde testarea bazată pe calculator nu e disponibilă testul GRE 2013 este oferit în format bazat pe hârtie de cel mult trei ori pe an în februarie, octombrie și noiembrie. Dă click aici și vezi care format de testare GRE este oferit în Cluj-Napoca.