GRE > GRE ScoreSelect

GRE ScoreSelect 2017/2018

Începând din iulie 2012, ETS se introduce un mare plus pentru GRE ® revizuit generală de testare şi GRE ® Teste Subiect - SM ScoreSelect opţiune de raportare scoruri GRE. Opţiunea ScoreSelect dă GRE factorii de testare posibilitatea de a se decide care rezultatele testelor pentru a trimite la şcoli postuniversitare şi de afaceri. Posibilitatea de a raporta rezultatele te simti arăta cele mai bune dvs. personale vor îmbunătăţi experienţa generală de încercare a lua şi vă va oferi mai multă încredere în ziua de testare.


Instituţiile la care se aplică vor primi numai scoruri GRE pe care aţi ales să raporteze folosind opţiunea ScoreSelect, şi nu va fi nici o indicaţie specială dacă le-aţi luat GRE teste suplimentare.

 

În ziua de testare, puteţi selecta din aceste opţiuni la centrul de testare gratuită de:

  • ScoreSelect opţiunea cea mai recentă - Scorurile din administraţia de test curent va fi trimis instituţiilor desemnate.
  • ScoreSelect Toate opţiune - Scorurile de la toate administraţiile de testare dumneavoastră în ultimii 5 ani vor fi trimise instituţiilor desemnate.

 

Aveţi posibilitatea să alegeţi opţiunea de raportare, care înscrie de a utiliza, pentru fiecare dintre dumneavoastră 4 rapoarte Scorul gratuite.

După o zi de testare, puteţi trimite rapoarte suplimentare de scor pentru o taxă şi alegeţi din următoarele opţiuni:

  • ScoreSelect opţiunea cea mai recentă - Scorurile din administraţia de testare cea mai recentă va fi transmis instituţiilor desemnate <./ Li>
  • ScoreSelect Toate opţiune - Scorurile de la toate administraţiile de testare dumneavoastră în ultimii 5 ani vor fi trimise instituţiilor desemnate.
  • ScoreSelect Orice opţiune - Scorurile de la una sau mai multe administraţii de testare, în ultimii 5 ani vor fi trimise instituţiilor desemnate <./ Li>


Dacă sunt luaţi pe suport de hârtie a revizuit GRE generale de încercare sau subiect de test GRE, va selecta opţiunile de Scorul de raportare înainte de a testa zi.


Vă rugăm să reţineţi:
Note pentru un test de administrare GRE trebuie să fie raportate în întregime. Indiferent de ce opţiune alegeţi ScoreSelect, vi se va cere să selectaţi date specifice de testare a administraţiei rationamentului verbală, raţionamentul cantitativ şi scorurile de cancelarie analitice sunt toate de la aceeaşi sesiune de testare. Acest lucru înseamnă că nu pot prezenta o parte din scorul GRE din prima zi de testare şi altul de la o altă zi.


Opţiunea ScoreSelect noi este disponibil pentru ambele revizuit GRE generale de încercare şi testele GRE Subiect, si poate fi folosit de oricine, cu scoruri raportabile din ultimii cinci ani.


Testul GRE general revizuit este cea mai larg acceptată de absolvent de admitere de testare la nivel global şi poate deschide uşa spre o lume de posibilităţi de studiu. Deci, ia pas spre educatia viitor astăzi şi înregistra pentru testul GRE general revizuit !