GRE Inregistrare

Nu uitaţi că este necesar să se înregistreze în avans pentru testul GRE! Există patru modalităţi de a înregistra pentru GRE pe calculator de testare, şi două moduri de înregistrare pentru GRE pe suport de hârtie de testare. Timpurie GRE de înregistrare va garanta un loc pentru testul GRE, care este cea mai convenabilă pentru tine. Citeşte mai multe despre GRE de înregistrare şi Inregistreaza-te pentru testul GRE astăzi !

Scor de GRE

Dvs. Scor de GRE este compus din scoruri din trei secţiuni: secţiunea de raţionament verbal, în partea de raţionamentul cantitative şi secţiunea de scriere analitice. În august 2011, ETS a introdus un nou sistem de scoring pentru GRE secţiunile raţionament verbal şi cantitative. Găsi toate informaţiile despre Scorul de GRE şi diferenţa dintre Scor de vechi şi cele noi GRE aici!

GRE Practica

Practica GRE poate fi crucial pentru rezultatele la testul GRE. Există o serie de teste de practică GRE şi cărţi disponibile GRE, precum şi liste de vocabular GRE, intrebari GRE practică, liste de cuvinte şi alte GRE populare materiale GRE pregatire. Dumneavoastră Începe Practica GRE imediat să se simtă încrezători în ziua de încercare şi a obţine un rezultat excelent la testul GRE!  

GRE

GRE ® revised General Test - De ce ar trebui să ia testul GRE?


Scoruri GRE sunt utilizate de către birourile de admitere a mii de şcoli şi absolvent de afaceri din întreaga lume, şi în fiecare an, aproximativ 675000 potenţiali solicitanţi din 230 de ţări şi regiuni să ia testul GRE revizuit general.

GRE este oferit în mai mult de 160 de ţări. Testul poate fi administrat în două formate: pe calculator şi pe suport de hârtie.

  1. Pe calculator GRE test este administrat de către centre de testare calificat din întreaga lume. Testul durează aproximativ 3 ore şi 45 de minute, şi îl poţi lua pe tot parcursul anului. În China continentală, Taiwan, Coreea şi Hong Kong de testare este disponibil 1 - 2 ori pe lună.
  2. Pe suport de hârtie GRE test este oferit în acele regiuni în care pe calculator de testare nu este disponibil. Acest test este de aproximativ 3 ore si 30 de minute. Acesta este oferit de până la 3 ori pe an în februarie, octombrie şi noiembrie.


În august 2011, GRE ® generale de încercare a fost înlocuit cu testul de GRE general revizuit, care are mai mult un test-taker design prietenos. Doar pentru a numi câteva din caracteristicile noi ale mare încercare GRE General revizuit:

  • Acum este posibil pentru a schimba şi edita răspunsuri, precum şi sari peste întrebări şi a reveni la ele mai târziu;
  • Se pune un accent mai mult pe capacitatea de a înţelege ceea ce aţi citit si modul in care aplicati-vă abilităţile raţionament şi mai puţin pe de vocabular din context;
  • Puteţi utiliza mai mult de stilul dumneavoastră personal şi strategii pentru testul-a lua.


Testul GRE ® revizuit general constă în următoarele trei secţiuni:

  • Raţionament verbal - evaluează abilităţile de raţionament şi de capacitatea de a înţelege ceea ce ai citit. În această secţiune aveţi nevoie pentru a evalua materiale scrise şi sintetiza informaţiile obţinute de la ea, recunosc relaţiile dintre concepte şi cuvinte, precum şi să analizeze relaţiile dintre diferite părţi ale Exemple.
  • Raţionament cantitativ - evalueaza de rezolvare a problemelor-vă abilităţile şi capacitatea de a interpreta şi analiza informaţii cantitative. Pentru aceasta sectiune, va trebui să aibă o înţelegere a conceptelor matematice de bază, cum ar fi algebra, geometrie, analiza datelor şi aritmetica.
  • Scrierea analitică - măsurile dumneavoastră de abilităţi analitice scris şi de gândire critică, în special capacitatea de a sprijini şi a exprima idei complexe în mod eficient şi clar.


Scoruri GRE sunt valabile timp de 5 ani, ceea ce înseamnă că, chiar dacă sunt încă gândesc în cazul în care doriţi să studieze, puteţi lua de testare deja acum şi de a folosi scorurile voastre mai târziu, dacă vă decideţi să se aplice la o şcoală absolvent sau de afaceri. Asa ca ia pas spre educatia viitor astăzi şi Inregistreaza-te pentru testul GRE !

Click Here!