Loading www.studenttests.ro
Please wait...

Scor GMAT

Scorul tău la GMAT include cinci scoruri: Evaluarea Scrisului Analitic, Raționament Integrat, Cantitativ, Verbal și Total. Acesta include și toate scorurile tale la teste GMAT anterioare pe care le-ai dat în ultimii cinci ani și informațiile de contact și cele demografice pe care le-ai oferit când te-ai înregistrat pentru test. Scorurile totale GMAT pot varia între 200 și 800, două treimi ale celor care dau testul obținând un scor între 400 și 600.

Îți poți anula scorul imediat după completarea testului - dar numai înainte de a-ți rezultatul. După ce ți s-a afișat sau raportat scorul nu este posibil să îl mai anulezi.

 

Cum primesc scorul meu GMAT?

Scorurile neoficiale de la secțiunile Verbal și Cantitativ precum și scorul Total și un număr de autorizare vor fi valabile imediat după completarea testului. Vei fi rugat să indici dacă dorești să primești Raportul Scorului tău Oficial online sau prin poștă atunci când te programezi pentru testul GMAT.

 Online - dacă ai optat pentru a primi Raportul Scorului tău Oficial online, atunci vei primi în general un e-mail până în 20 de zile de la testare cu un link spre Raportul Scorului tău Oficial. Pentru a vedea raportul trebuie să introduci numărul tău de autorizație de la raportul scorului neoficial. Poți descărca sau printa raportul.

 Prin poștă - dacă alegi să primești Raportul Scorului tăi Oficial prin poștă, acesta îți va fi trimis aproximativ 20 de zile după testare, dar timpul de livrare poate varia.

 

Cum trimit scorul meu la GMAT la școli?

În ziua testării, înainte de a începe testul, poți selecta până la cinci programe GMAT pentru a primi Raportul Scorului tău Oficial. Programele pe care le-ai selectat vor primi raportul în aproximativ 20 de zile de la testare. Poți și să comanzi raporturi în plus ale scorului pentru a fi trimise la școli prin poștă sau fax.

Lista completă a destinatarilor de raporturi autorizate ale scorului GMAT este disponibilă în Lista de Școli care acceptă GMAT.