GMAT > Elveţia

GMAT test în Elveţia

Dacă sunteți de planificare pentru a lua testul GMAT în Elveţia? Toate datele de testare 2020 sunt disponibile pentru tine în Elveţia aici

Examenul GMAT, este testul preferat de admitere la școlile de afaceri din întreaga lume.

Există mai multe orașe de pe tot Elveţia pentru a lua testul GMAT

În câteva minute, vă puteți înscrie și înregistra pentru testul GMAT în Elveţia, la centrul de testare cel mai apropiat de locul unde locuiți!

Pentru a lua examenul GMAT trebuie să aveți un pașaport valabil pentru a prezenta la centrul de testare GMAT în ziua examenului GMAT. Puteți lua GMAT o dată la fiecare 31 zile calendaristice în cazul în care aveți nevoie pentru a îmbunătăți scorul la examen.

Puteți registrer pentru testul GMAT întregului an, în intervalele de timp availible să ia examenul se schimbă, astfel încât registrer pentru GMAT de mai jos pentru a Fint data de testare care ti se potriveste cel mai bine.

Inregistreaza-te pentru GMAT și pentru a găsi datele 2020de testul GMAT în Elveţia

<ul class="list-unstyled multicolumns"> <li class="ellipsis"><a href="https://www.studenttests.ro/GMAT/Elveţia//">Test GMAT Crans-Montana</a></li> <li class="ellipsis"><a href="https://www.studenttests.ro/GMAT/Elveţia//">Test GMAT Glion</a></li></ul>