GMAT Practice

Trebuie să știi ce este testul GMAT și cum funcționează.

Practicarea pentru GMAT examen ® poate fi de importanță crucială pentru a obține un scor bun. Obține gratuit software-ul GMATprep aici! Cel mai inteligent mod de a începe pregătirea pentru GMAT este de a descărca software-ul gratuit GMATPrep.

Înregistrare de test GMAT

Pentru a vă înregistra pentru GMAT aveți nevoie pentru a găsi un centru de testare GMAT și selectați o date.You disponibile pot registrer până la 6 luni înainte de data de test GMAT, și minim 21 zile înainte de termenul limită de aplicare. GMAT examen de înscriere este disponibil on-line sau prin telefon. Noi vă ghida prin diferitele opțiuni de înregistrare.

GMAT scor

Raportul rezultatului tău GMAT include cinci rezultate: Evaluarea Scrierii Analitice, Argumentare Integrată, Cantitativă, Verbală și Totală. Rezultatul Total al examenului GMAT este raportat pe o scală de 200-800 și se bazează pe randamentul de la secțiile Cantitative și Verbale. Două treimi dintre cei care dau testul obțin de obicei un rezultat între 400 și 600.

GMAT - The Graduate Management Admission Test 2019

Este considerat cel mai bun test pentru că funcționează. The Graduate Management Admission Test® (GMAT®) calea aleasă de liderii afacerilor mondiale pentru a fi acceptați la cele mai bune școli de afaceri din lume de mai bine de 50 de ani. Examenul GMAT® este o sarcină bazată pe calculator destinată mai ales pentru a măsura abilitățile academice importante pentru a absolvi studiile de management. Peste cinci decenii de cercetare au arătat că rezultatele la GMAT sunt un prezicător valid al succesului academic în primii ani de studiu.

GMAT măsoară abilitățile de raționament de ordin superior, nu datele, și nu adoptă cunoștințe de afaceri sau management. Rezultatele GMAT sunt folosite de școli de afaceri din întreaga lume ca și criteriu de admitere pentru programele lor, cum ar fi MBA, Masterat în Management sau Masterat în Finanțe.

Astăzi peste 5400 de programe din întreaga lume folosesc testul GMAT ca metodă obiectivă de a compara potențialul academic al posibililor studenți - indiferent de educația, cetățenia, vârsta sau sexul lor.

Află când ai cel mai bun potențial și aplică-l în programul tău. Rezultatele examenului GMAT sunt valide timp de cinci ani astfel încât tu să ai flexibilitatea de a alege momentul începerii studiilor postuniversitare, imediat după studiile universitare sau mai târziu. Dacă dorești să aplici pentru o școală de afaceri în următorii cinci ani, atunci e recomandat să dai testul GMAT cât de repede - cât încă mai studiezi, sau chiar după absolvire, cât încă ești obișnuit să dai examene.

Testarea e disponibilă oriunde în lume, în peste 110 centre de testare, practic în fiecare zi din an.

Găsește cel mai apropiat centru de testare GMAT și înregistrează-te la GMAT astăzi!


Care sunt principalele componente ale testului GMAT si ce măsoară ele?

Examenul GMAT are patru părți principale care testează patru tipuri diferite de abilități de raționament: Raționament Cantitativ, Verbal și Integrat și Scris Analitic. Durata testului este de trei ore și jumătate, dar ar trebui să îți planifici un timp total de aproximativ patru ore, incluzând pauze opționale. În ordine, ele sunt:

1. Sarcina Scrisului Analitic: Această secțiune constă dintr-un eseu de 30 de minute și Analiza unui Argument. Ți se va prezenta un argument iar tu va trebui să analizezi raționamentul din spatele argumentului și să scrii o critică a acestuia. Subiectul argumentului va fi de interes general referitor la afaceri sau la alte subiecte. Nu sunt cerute cunoștințe specifice despre tema eseului, capacitatea de a scrie analitic fiind singura analizată în această secțiune. Nu va fi nevoie să îți prezinți propriile păreri despre subiect.

2. Secțiunea de Raționament Integrat: Arată școlilor și recrutorilor abilitățile care contează cu secțiunea unică de Raționament Integrat al examenului GMAT. Această secțiune de 30 de minute are 12 întrebări destinate măsurării abilității tale de a evalua date prezentate în formate multiple și din surse multiple. Printre abilitățile măsurate se numără: organizarea informației pentru a vedea relații care rezolvă probleme corelate, combinarea de informații pentru a rezolva probleme complexe și sintetizarea informației prezentate în grafice, texte și numere. Abilitățile măsurate în această secțiune sunt foarte importante în gestionarea educației, dar și în acest mediu plin de informații în care operăm. 

3. Secțiunea Cantitativă: Această secțiune de 75 de minute constă din 37 de întrebări care măsoară abilitatea ta de a rezolva probleme cantitative, de a raționaliza cantitativ și de a interpreta date grafice. În această secțiune sunt întrepătrunse două tipuri de întrebări - Rezolvarea de Probleme și Suficiența Datelor. Ambele tipuri cer cunoștințe de aritmetică, algebră elementară și concepte cunoscute din geometrie. Această secțiune măsoară abilitățile de raționament și nu pune accent pe abilitățile matematice. 

4. Secțiunea Verbală: Această secțiune de 75 de minute are 41 de întrebări care măsoară abilitatea ta de a citi și înțelege materiale scrise, de a evalua și raționaliza argumente, și de a corecta materiale scrise astfel încât să se conformeze englezei scrise standarde. Întrebări legate de Înțelegere a Lecturii, Corectarea Propozițiilor și Raționament Critic sunt între pătrunse în această secțiune.

 

Cum funcționează formatul GMAT adaptat pentru calculator?

Secțiunea Cantitativă și cea Verbală ale testului GMAT sunt cu alegere multiplă și sunt administrate într-un format adaptat pentru calculator care se ajustează la nivelul de abilitate individual al celui care dă testul. În general cu cât răspunzi mai mult corect la întrebări, cu atât devine testul mai dificil. Dacă răspunzi incorect la o întrebare din greșeală sau corectezi răspunzând aleatoriu, răspunsurile tale la întrebările următoare te vor duce în final înapoi la întrebări care sunt potrivite nivelului tău de dificultate. Formatul adaptat pentru calculator înseamnă că nu trebuie să pierzi prea mult timp la întrebări care sunt prea grele sau prea ușoare pentru tine. Acesta determină un nivel mai înalt de precizie decât un text fix și scurtează timpul de care e nevoie pentru a completa testul.

Vă rugăm să rețineți: Pentru că un calculator punctează fiecare întrebare înainte de a o selecta pe următoarea, nu poți trece peste întrebări, schimba sau întoarce la răspunsurile întrebărilor de dinainte.