GMAT Proiectat cu obiectivele dvs. în minte
GMAT Prep

GMAT Scor

O GMAT (Graduate Management Admission Test) scor mare va îmbunătăți șansele de a obține acceptat Sus programe postuniversitare MBA. Test Prep GMAT Masterstudies este proiectat pentru a îndeplini obiectivele. Fiecare caracteristică a software-ului este conceput pentru a vă ajuta să vă crește scorurile testelor. De asemenea, face obiectivul nostru de a face studiul pentru GMAT simplu, mai rapid și mai distractiv. Noțiuni de bază un scor de top la examenul GMAT nu este doar despre a sti teoria din spatele întrebărilor, acesta este, de asemenea, despre combinarea studiu cu practica. GMAT nu este ca alte teste pentru că succesul dumneavoastră cu privire la acest examen este un rezultat al înțelegerii academic combinat și practică riguroasă. Statisticile arată că a cunoaște teoria este doar jumătate din bătălie de GMAT prep. Studenttests GMAT Prep va ghida practica de test, astfel că este inteligent, timp eficient și eficace.

Întrebări GMAT

Fiecare întrebare practică în prep Masterstudies GMAT are o explicație detaliată legată de aceasta, care vă va arăta cea mai bună abordare a problemei, precum și explicarea răspunsul corect este corect. Aceste explicații detaliate, specifice vor ajuta să aprofundeze înțelegerea dumneavoastră de teoria învățat în cărți sau în sala de clasă. Explicațiile vor ajuta, de asemenea, vă perfecționa abilitățile dumneavoastră de testare atrase prin care vă arată cum să gândească pentru GMAT.

De garanție pentru restituirea banilor

Masterstudies GMAT Prep este pentru orice test factorii de GMAT care aspiră pentru a obține un scor mai mare. Va garantam test de îmbunătățire scor, sau banii inapoi! În cazul în care rezultatele testelor GMAT nu se îmbunătățesc după utilizarea software-ul nostru, va vom returna prețul a software-ului.

Generator de testare

Suntem increzatori in programul de pregatire Masterstudies GMAT pentru un număr de motive, unul fiind Practica Teste Generator. Puteți crea cât mai multe din propriile teste de practică personalizate ca ai nevoie.Selectați gradul de dificultate al întrebărilor, categoria de întrebare, numărul de întrebări și calendarul, și software-ul de pregatire Masterstudies GMAT face restul. Selectarea de la peste 5.000 de practica întrebări GMAT în baza noastră de date, generatorul de test vă asigură că obțineți practica concentrat pentru un scor mai bună. Nu trebuie să se adapteze la pre-a făcut, teste de practică cookie-tăietoare, generatorul nostru de testare practică asigură practica se adapteaza la nevoile si abilitatile tale de a profita din plin de timpul de studiu.

Computer Adaptive testare

Software-ul prep Masterstudies GMAT funcționează, de asemenea, ca un CAT (Computer Adaptive Test). Nu numai că puteți crea un număr fără precedent de teste de practică prin selectarea de dificultate mai sus, categorie și de timp criteriilor, puteți accesa, de asemenea, pe toată lungimea exemplu, GMAT examene de-a gata on-line.Aceste teste de practică folosi acelasi algoritm adaptiv de adevăratul test GMAT și sunt modul cel mai precis pentru a prezice scorul pe examen real. Masterstudies GMAT Prep se bazează pe o bază de date actualizată în mod constant și recalibrat de întrebări reale GMAT pentru a vă oferi o experiență de testare cel mai realist.

Probleme de practică online

În plus față de testele GMAT on-line, există, de asemenea, probleme de practică online din programul de pregatire Masterstudies GMAT. Aici, puteți accesa unele dintre cele mai dificile probleme s-ar putea confrunta cu privire la examenul GMAT real, pregătindu-vă pentru cel mai rău scenariu posibil. Problemele de practică online, dezvolta necesar mai-ordinea gândire, va trebui să abordeze cele mai dificile întrebări GMAT și să obțină cel mai bun scor.

Hallmark de GMAT prep

De-a lungul regimul dvs. prep Masterstudies GMAT, puteți urmări progresul dvs. pentru a face testul prep mai ușor. Semnul distinctiv al bună pregatire de test este echilibrul corect între teorie și practică.Ai nevoie de a fi angajat la practică constantă, riguros în scopul de a reuși în curs de pregătire de test GMAT. Software-ul prep Masterstudies GMAT este conceput pentru a vă ajuta să urmăriți progresul și de a lua motivați să exersezi și lupta pentru scoruri mai mari. Ești gata să bată GMAT și pentru a obține un avantaj competitiv serios în Master of Business Administration de admitere de program? Începeți cu Masterstudies GMAT Prep astăzi și urmăriți rezultate ale testelor începe să crească!Privire din exterior asupra Studenttests GMAT Prep
Materiale pentru Revizuire
Stăpânire GMATMonitorizează-ți punctele slabe și domeniile care trebuie îmbunătățite
ClasamenteMergi până la capăt și vei fi sărbătorit în fața comunității
Sesiuni
de Studiu
Practică
Teste
Materiale
Asemănătoare
Material
Video
Construiește câte teste customizate de practică dorești dintr-o bază de date cu peste 5,500 probleme practice
Selectează un exercițiu mai provocator
Parametrii de testare cu design individualizat
Exersează cu Simulatorul de Examen
Indexe
de Căutare
Concepte
Urmărește-ți progresul cu o analiză detaliată pentru a te adresa punctelor tale forte și slabe specifice
Stăpânire pe Subiect
Specific
Perfomanță
în funcție de Timp
Performanță CAT
Performanță în funcție de nivelul de dificultate
Tablou de bord
Programa GMAT
Generator de test
Bază de cunoștințe
Analiză

Alege planul de Studenttests GMAT Prep

Economii uriașe. 100 $ mai puțin. Doar două săptămâni

Probă Gratuită
Gratuit / 7 zile
13 sesiuni de instrucţiuni cuprinzătoare ?
4 sessions
9 simulări GMAT
întregi, adaptablie ?
5500+ elemente practice cu
explicații ?
Instrumente analitice avansate ?
Tehnologie
de Învățare Adaptabilă ?
Practică GMAT Personalizată ?
5 practice tests
Antrenament
Complet de Raționament ?
Repetă cursul gratuit ?
Garantat banii înapoi ?
Întreabă-un-Tutor ?
Acces nelimitat la platformă
de oriunde
4 months
7 days